Blog

Make-up

Make-up


Ik hou mezelf heel graag bezig met make-up. Je zou denken, natuurlijk ben je daar graag bezig mee. Je bent een meisje en elk meisje houdt van make-up. Wel ik denk dat dit niet zo is. Veel meisjes vinden dit totaal niet belangrijk, maar ik wel. Make-up kan nl. je look afmaken. Er goed uitzien is altijd een must. Hoe duur make-up ook kan zijn, ik vind het helemaal niet erg om het aan te kopen. Bij elke nieuwe aankoop word ik heel erg blij en kan ik niet wachten om op mijn gezicht uit te proberen.

Make-up is niet alleen handig om je look af te werken, maar ook om bepaalde oneffenheden op je gezicht te verstoppen (heel handig).  Zoals bijvoorbeeld een puistje, rode vlekken op je gezicht of wallen. Dit verstop je met het wondermiddel “concealer”.

Met behulp van make-up kwasten is het makkelijk om zo correct mogelijk te werken en zo maak je ook je handen niet vuil.

 

 

 

 

 

Jezelf schminken, is hetzelfde als een kunstwerkje maken. Je gebruikt kleuren die je zelf mooi vindt en kleuren die bijvoorbeeld die dag bij je outfit passen. Leuk toch! Je hoeft je niet te schamen, je moet gewoon jezelf zijn. Wat maakt het uit dat iemand anders het minder mooi vindt, dit is wie jij bent en wat jij mooi vindt. Het hoeft ook niet allemaal heel strak en heel sober te zijn. Ik vind het ook mooi als je eens een iets meer “overdreven” look hebt. Kijk maar naar de volgende afbeeldingen. Ik vind dit prachtig.

Om er voor te zorgen dat ik zeker weet welke kleuren er mooi bij elkaar passen, lees ik vaak beautyblogs of kijk ik naar make-up tutorials op YouTube van verschillende mensen. Zo leer ik enorm veel bij. Ik kijk/lees niet enkel dit soort video’s/artikels, maar kijk ook naar reviews van mensen van bepaalde producten die net op de markt zijn uitgekomen. Zo bekijk ik er meerdere en dat maakt het dus makkelijker om te beslissen of ik het product wel of niet zou kopen. Aangezien make-up niet goedkoop is, is dit heel er handig voor mij om dit soort video’s te bekijken dan. Voor dat ik naar de YouTube reviews keek, heb ik wel eens verkeerde aankopen gedaan en die producten liggen nu in mijn schminktafel, zonder dat ik ze gebruik. Heel jammer, want dat geld kon ik dan in een beter product investeren.

Mijn schminktafel


Mijn schminktafel is heel erg belangrijk voor mij. Een tafel, met een schuif waarin ik al mijn produten sorteer. Een vierkante spiegel en professionele make-uplampen.
Ik besteed heel veel tijd aan deze tafel. Soms zit ik hier uren naar. Niet dat ik zo lang bezig ben met mezelf te schminken, maar soms kijk ik gewoon naar welke producten ik al heb en bedenk dan welke ik nog wil aankopen. Ik ben ook heel vaak bezig met het herstructureren van mijn make-up. Alles moet netjes in kleine bakjes liggen. De mascara’s bij de mascara’s, de lippenstiften bij de lippenstiften enzovoort.

Mijn favoriete beautyblog, is de blog van HUDA BEAUTY.         
Op YouTube kijk ik graag naar NIKKIE Tutorials.

You may also like...